“Bij een droom even afstand nemen…”

 

Lois over Je dromen begrijpen

Kort geleden ontving ik een bericht van Lois. Zij had het boek ‘Je dromen begrijpen’ gelezen. Het maakt dankbaar te merken dat de Geest aan het werk is. Bedankt Lois, dat ik dit bericht ook mocht delen op deze manier:

Hi Jolande,

Het heeft even geduurd maar ik wil je nog steeds mailen over je boek, via de app had ik natuurlijk al wat laten horen, en het is echt heel gaaf!
Heel duidelijk en behulpzaam, soms heb ik het even nodig om bij een droom even afstand te nemen om de zaken duidelijker te zien. Dan helpt dit boek me om even bepaalde punten met een andere blik te bekijken en dat is heel behulpzaam. Als kind heb ik een aantal terugkerende dromen gehad die ik nooit heb begrepen en waarvan ik toch wel wist dat er wat mee was. Maar omdat ik er zo emotioneel mee verbonden was kon ik er altijd maar gedeeltelijk iets mee.
Door jouw boek, is me een heleboel duidelijk geworden over de geestelijke omstandigheden waar ik als kind in zat. Voor mij is dat toch wel een bevestiging en ik wil je bedanken dat je de moeite genomen hebt om je kennis en ervaring met mij en andere lezers te delen!

Heel veel zegen en liefs,
Lois


Lees hier meer over het boek.